Dating in Zuid-Holland met Shemale
Gewoontes
Rookt:
Ja
Drinkt:
Ja
Piercing:
Ja
Intiem Geschoren:
Geschoren
Huidskleur:
blank
Uiterlijk
Haarkleur:
bruin
Lengte:
170-175
Postuur:
Normaal
Oogkleur:
bruin
Over Mij
Ik heb verschillende operaties gehad al. Alleen hangt mijn penis er nog aan, maar dat is ook niet voor lang meer. Ik denk eraan om die ook weg te doen. Ik zoek iemand die lekker seks wilt hebben of nieuwe dingen wilt uitproberen. Ik ben erg geil en ook vaak, dus zoek ik hier iemand voor!
Over jou
Jij vind nieuwe dingen hoop ik niet eng. Het zal wel spannend voor je zijn, maar ik weet wat jij lekker vind want ik was zelf vroeger ook man. Dit kan je in je voordeel gebruiken toch?
Seksuele Voorkeuren Shemale
Anaal (geven),Anaal(ontvangen),Autosex,Beffen,Cuckolding,Bisexueel,Bondage,Buitensex,Dinnerdate,Dubbele penetratie,Fetish lakFetish,overig,Fisting (gevend),Fisting (nemend),Foto/video maken,Gangbang,Geldslaven,Groepsex,Intieme delen scheren,Invaliden (beschikbaar voor),Kinky, extreem & bizar,Klaarkomen in mond,Klaarkomen op gezicht,Klaarkomen op lichaam,Massage,(ontspanning)Massage,(overig)Massage,(erotisch)Naturisme,Neuken met condoom,Neuken zonder condoom,Overnachting,Parenclub bezoek,Pijpen deepthroat,Pijpen met condoom,Pijpen zonder condoom,Plassex (ontvangen),Plassex (geven),PoepsexRimmen,Rimmen (bij klant),Rollenspel,Russisch,Sauna bezoek,SM met sex (geven),SM met sex (ontvangen),SM dominant,SM onderdanig,SM softSpanken,Sperma slikken,Squirting,Striptease,Trio m/m,Trio m/v,Vingeren,Vluggertje,Zoenen,Zoenen (tong),Scheren (erotisch),