Dating in Noord-Holland met Oppasmeisje
Gewoontes
Rookt:
Ja
Drinkt:
Ja
Piercing:
Ja
Intiem Geschoren:
Geschoren
Huidskleur:
blank
Uiterlijk
Haarkleur:
blond
Lengte:
165-170
Postuur:
Slank
Oogkleur:
blauw
Over Mij
Ik studeer nog en werk tussen door als oppas. Mijn foto's zijn ook in het huis van mijn oppaskindje genomen. Ik ben soms een beetje stout, maar dit is een kant wat mensen niet van mij kennen. Wil jij die wel leren kennen?
Over jou
Jij bent iemand die er wel tegen kan dat ik vaak seksuele opmerkingen maak. Ik hou ervan om iemand uit te dagen en te zorgen dat die gene in de stemming komt. Ben je niet te oud als in de 99?
Seksuele Voorkeuren Oppasmeisje
Anaal (geven),Anaal(ontvangen),Autosex,Beffen,Cuckolding,Bisexueel,Bondage,Buitensex,Dinnerdate,Dubbele penetratie,Fetish lakFetish,overig,Fisting (gevend),Fisting (nemend),Foto/video maken,Gangbang,Geldslaven,Groepsex,Invaliden (beschikbaar voor),Klaarkomen in mond,Klaarkomen op gezicht,Klaarkomen op lichaam,Massage,(ontspanning)Massage,(overig)Massage,(erotisch)Naturisme,Neuken met condoom,Neuken zonder condoom,Overnachting,Parenclub bezoek,Pijpen deepthroat,Pijpen met condoom,Pijpen zonder condoom,Rimmen (bij klant),Rollenspel,Russisch,Sauna bezoek,SM met sex (geven),SM met sex (ontvangen),SM dominant,SM onderdanig,SM softSpanken,Sperma slikken,Squirting,Striptease,Trio m/m,Trio m/v,Vingeren,Vluggertje,Zoenen,Zoenen (tong),