Dating in Zuid-Holland met Jaren 80 meisje
Gewoontes
Rookt:
Nee
Drinkt:
Nee
Piercing:
Nee
Intiem Geschoren:
Ongeschoren
Huidskleur:
blank
Uiterlijk
Haarkleur:
bruin
Lengte:
165-170
Postuur:
Slank
Oogkleur:
bruin
Over Mij
Ja ik heb nog een bosje haar maar toen was het gewoon normaal Echte mannen zijn ook niet bang voor een vrouw met haar toch?
Over jou
Ik zoek een man die misschien ook lekker haar heeft op plekken waar een man haar hoort te hebben. Of misschien een jongetje die nog niet veel ervaring heeft?
Seksuele Voorkeuren Jaren 80 meisje
Anaal (geven),Anaal(ontvangen),Autosex,Beffen,Cuckolding,Bisexueel,Bondage,Buitensex,Dinnerdate,Dubbele penetratie,Fetish lakFetish,overig,Fisting (gevend),Fisting (nemend),Foto/video maken,Gangbang,Geldslaven,Groepsex,Intieme delen scheren,Invaliden (beschikbaar voor),Kinky, extreem & bizar,Klaarkomen in mond,Klaarkomen op gezicht,Klaarkomen op lichaam,Massage,(ontspanning)Massage,(overig)Massage,(erotisch)Naturisme,Neuken met condoom,Neuken zonder condoom,Overnachting,Parenclub bezoek,Pijpen deepthroat,Pijpen met condoom,Pijpen zonder condoom,Plassex (ontvangen),Plassex (geven),PoepsexRimmen,Rimmen (bij klant),Rollenspel,Russisch,Sauna bezoek,SM met sex (geven),SM met sex (ontvangen),SM dominant,SM onderdanig,SM softSpanken,Sperma slikken,Squirting,Striptease,Trio m/m,Trio m/v,Vingeren,Vluggertje,Zoenen,Zoenen (tong),Scheren (erotisch),