Dating in Noord-Holland met bienjoyboy
Gewoontes
Rookt:
Ja
Drinkt:
Ja
Piercing:
Ja
Intiem Geschoren:
Geschoren
Huidskleur:
blank
Uiterlijk
Haarkleur:
donkerblond
Lengte:
175-180
Postuur:
Normaal
Oogkleur:
bruin
Over Mij
ongecompliceerd vrolijk gezelligheidsdier, 62kg, gbbs, meer sub dan dominant, uit 020, houd van kijken, luisteren, likken, sabbelen, zoenen, beffen, pijpen, voelen, strelen, masseren, kneden, vingeren, pijpen, neuken, speeltjes, rollenspel (geen pijn, p&p, kids, dieren), blinddoeken, bondage, gewoon geil genieten en laten genieten. Ik kan enkel op maandag, woensdag of donderdag overdag afspreken ivm mijn werk in evenementen en theaterbranche.
Over jou
Een stel MV of MM om lekker mee te genieten, het zou wel handig zijn als een van de twee dominant/sturend/initierend is. Ik vind het fijn als het stel (wat) ouder is dan ik en uit de buurt van 020 komt. Schoon, hygienisch, fris en geen draaideurneukers aub. JE BENT DE GOUDEN UITZONDERING OP DEZE SITE: GEEN FAKER EN UIT REGIO AMSTERDAM!
Seksuele Voorkeuren bienjoyboy
Anaal (geven),Anaal(ontvangen),Beffen,Cuckolding,Bisexueel,Bondage,Dubbele penetratie,Fetish lakFetish,Groepsex,Klaarkomen in mond,Klaarkomen op gezicht,Klaarkomen op lichaam,Massage,(overig)Massage,Neuken met condoom,Neuken zonder condoom,Pijpen deepthroat,Rollenspel,Russisch,SM met sex (geven),SM met sex (ontvangen),SM onderdanig,Sperma slikken,Squirting,Striptease,Trio m/m,Trio m/v,Vingeren,Zoenen,Zoenen (tong),