Dating in Noord-Holland met Anale SM Chick
Gewoontes
Rookt:
Ja
Drinkt:
Ja
Piercing:
Ja
Intiem Geschoren:
Ongeschoren
Huidskleur:
blank
Uiterlijk
Haarkleur:
rood
Lengte:
160-165
Postuur:
Normaal
Oogkleur:
bruin
Over Mij
Ik heb een vriend, maar die is voor alles in en ik mag het ook zonder enkele problemen met andere mannen doen! Wij doen vaak anaal en ik vind het heerlijk en ook SM doen we wel eens. Ik sta open voor nieuwe dingen.
Over jou
Misschien wil jij nieuwe dingen proberen of misschien wil je doen wat ik altijd al doe met mijn vriend? Een trio is ook bespreekbaar. Kom maar met een fetisj of fantasie en wie weet komen we er uit?
Seksuele Voorkeuren Anale SM Chick
Anaal (geven),Anaal(ontvangen),Autosex,Beffen,Cuckolding,Bisexueel,Bondage,Buitensex,Dinnerdate,Dubbele penetratie,Fetish lakFetish,overig,Fisting (gevend),Fisting (nemend),Foto/video maken,Gangbang,Geldslaven,Groepsex,Intieme delen scheren,Invaliden (beschikbaar voor),Kinky, extreem & bizar,Klaarkomen in mond,Klaarkomen op gezicht,Klaarkomen op lichaam,Massage,(ontspanning)Massage,(overig)Massage,(erotisch)Naturisme,Neuken met condoom,Neuken zonder condoom,Overnachting,Parenclub bezoek,Pijpen deepthroat,Pijpen met condoom,Pijpen zonder condoom,Plassex (ontvangen),Plassex (geven),PoepsexRimmen,Rimmen (bij klant),Rollenspel,Russisch,Sauna bezoek,SM met sex (geven),SM met sex (ontvangen),SM dominant,SM onderdanig,SM softSpanken,Sperma slikken,Squirting,Striptease,Trio m/m,Trio m/v,Vingeren,Vluggertje,Zoenen,Zoenen (tong),Scheren (erotisch),